راهنما خرید لوازم آشپزخانهراهنما خرید لوازم برقی

راهنمای خرید همزن برقی + معرفی نکات مهم برای خرید همزن برقی

استفاده از همزن‌ها بیشتر در مورد تهیه‌ انواع کیک و شیرینی درست کردن خمیر نان ، بستنی ، زدن تخم مرغ ، مخلوط کردن آرد و کره و هم زدن خامه ، به کار می‌رود . می‌توان گفت یکی از بخش‌های سخت تهیه خوراکی‌ها همان مرحله ترکیب مواد با یکدیگر است که با داشتن یک همزن برقی ترکیب مواد بسیار سریع‌تر و باکیفیت‌تر خواهد بود. همزن‌های برقی در سه نوع دستی، برقی و کاسه‌دار در بازار وجود دارند که هرکدام ویژگی خاص خود را دارند ، در ادامه مطلب به راهنمای خرید همزن برقی می‌پردازیم .


فهرست مطالب


معرفی انواع همزن برقی های موجود در بازار

در گذشته همزن های برقی ارائه شده در بازار غالبا به صورت معمولی و دستی بود، اما با گذر زمان همزن های کاسه دار یا ایستاده هم برای سهولت کارکرد وارد بازار شدند، و در حال حاضر خریداران بسیاری در بازار را به خود اختصاص داده اند. بد نیست پیش از خرید همزن برقی به آشنایی این دو نوع از همزن برقی بپردازیم.

هر یک از این دو مدل همزن برقی معمولی و همزن کاسه دار و ایستاده ویژگی ها و امکانات خاص خود را دارند که در ادامه مفصل هر یک را بررسی خواهیم کرد:

همزن معمولی

همزن‌های معمولی می‌توانند در کارهای مختلفی به شما کمک کنند. مثلا هم‌زدن تخم‌مرغ، درست‌کردن کیک‌های معمولی و ساده، مخلوط‌کردن مواد گوناگون برای پختن غذا و… . این وسیله‌ها کارتان را راه می‌اندازند، جای زیادی نمی‌گیرند و قسمت همزن دستگاه قابلیت جداسازی و شست‌وشوی راحت دارد و معمولا چندین مدل از پایه همزن هم برای اتصال به دستگاه پایه همراه با هر محصول ارائه می‌شود. البته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله راهنما خرید آبمیوه گيری را بخوانید.

از دست ندهید
راهنمای خرید اتوبخار + معرفی اتو بخار و انواع آن

همزن ایستاده یا کاسه‌دار

این همزن‌ها هر کاری را که از دست همزن‌های معمولی برمی‌آید، به‌سادگی انجام می‌دهند اما علاوه بر آنها، توانایی‌های دیگری هم دارند. مثلا برای آماده‌کردن حجم زیادی از خمیر می‌توانید روی آنها حساب کنید. این مدل از همزن‌ها برای آشپزها یا کسانی مناسب است که می‌خواهند در پخت‌وپز حرفه‌ای باشند.

خرید همزن برقی

اما اگر چنین نیت‌هایی در سر ندارید، باید بدانید که خرید همزن برقی ایستاده هزینه بیشتری برایتان به همراه دارد، این همزن‌ها فضای زیادی را به خود اختصاص می‌دهند و کاسه بزرگ‌شان هم نیاز به شست‌وشو دارد.  همزن‌های ایستاده خودشان هم دارای انواعی هستند و تفاوت‌هایی با هم در طراحی بخش پایه همزننده و… دارند.

معرفی ویژگی‌های مهم که در خرید همزن‌های برقی باید به آنها توجه کنید

در خرید همزن برقی باید به نکاتی کلی هم دقت و توجه داشته باشید. نکات زیر می‌توانند به شما کمک کنند تا بهتر خرید کنید:

راحتی همزن برقی

اگر همزنی معمولی خریداری می‌کنید باید به راحتیِ دسته آن توجه داشته باشید. قرار است که همزن برای مدتی در دست‌تان باشد و اگر طراحی مناسبی نداشته باشد، دست‌تان خسته می‌شود و کیفیت کارتان پایین می‌آید.البته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله راهنمای خرید اسپرسو ساز را بخوانید. مثلا بعضی از همزن‌ها در بخش دسته، دارای پوششی پلاستیکی یا سیلیکونی هستند و کار نگه‌داشتن همزن باوجود این طراحی ساده‌تر می‌شود.

راحتی در کار

همزن‌های ایستاده هم نباید بیش از حد سنگین و بزرگ باشند. چون جابه‌جایی‌شان برایتان سخت و دشوار خواهد بود.  در نظر بگیرید که اگر همزن سنگین باشد، هر بار، خارج‌کردن همزن از کابینت و گذاشتن مجدد آن سر جایش چقدر طاقت‌فرسا خواهد بود. البته اگر فضای کافی داشته باشید، خیلی ساده و راحت می‌توانید همزن را روی بخشی از پیشخوان بگذارید.

از دست ندهید
راهنمای خرید لوازم خانگی برقی برای آشپزخانه و نکات مهم هنگام خرید

بخش مخصوص هم‌زدن دستگاه

به بخشی از همزن که درون مواد مختلف قرار می‌گیرد و آنها را هم می‌زند، دقت زیادی داشته باشید. تنوع این بخش یعنی وجود چند پایه همزن مختلف و طراحی آنها هم در تصمیم‌گیری درست نقش دارد. باید همزنی انتخاب کنید که شست‌وشوی پایه‌های همزن آن ساده باشد و ترجیحا، چند نوع پایه همزن متنوع برای هم‌زدن مواد مختلف در اختیارتان قرار بدهد.

قابلیت تنظیم سرعت

همانطور که می‌دانید برای تهیه مواد مختلف توسط همزن برقی به سرعت‌های مختلفی نیاز است. به طور مثال برای تهیه یک خمیر باید موتور دستگاه روی حالت حداکثر باشد و برای همزدن تخم مرغ باید موتور روی حالت حداقل چرخش . پس هنگام خرید همزنی را تهیه کنید که دارای حالات و سرعت‌های متنوع باشد. شما با این قابلیت ساده می‌توانید انواع بیشتری از ترکیبات و خوراکی‌ها را تهیه کرده و بسته به نوع مواد سرعت چرخش را تنظیم نمایید.

وزن

مقدار وزن بیشتر در مورد همزن‌های بدون پایه مهم است ، چرا که در انواع پایه‌دار که دارای ظرف است همزن داخل ظرف قرار می‌گیرد و وزن آن را پایه تحمل می‌کند. اما همزن‌های بدون پایه باید هنگام کار به وسیله دست نگهداری شوند و طبیعی است با این اوصاف هرچه وزن همزن کمتر باشد ، کار کردن با آن راحت تر خواهد بود و شما را خسته نخواهد کرد.

توان همزن برقی

در هر دستگاه الکتريکی در واقع قدرت دستگاه را نشان می‌دهد و رابطه مستقيمی با ميزان مصرف انرژی آن دارد. توان همزن‌ها نيز همانند ساير دستگاه‌های الکتريکی با واحد وات مشخص می‌شود. هر چه توان همزن برقی بيشتر باشد ، سريع‌تر و آسان‌تر مواد غذايی را برای شما مخلوط می‌کند. همچنين توان بالاتر سبب می‌شود که در استفاده طولانی مدت فشار کمتری به دستگاه وارد شود. در نظر داشته باشيد که توان بالاتر به معنای مصرف برق بيشتر نيز هست.

از دست ندهید
تشخیص یخچال تقلبی (فیک) از اصل و نکات مهم خرید یخچال اصل

مصرف برق همزن برقی

توان وسایل برقی نشان می‌دهد که قدرتشان چقدر است. هر چقدر قدرت بیشتر باشد، مصرف انرژی هم بالاتر می‌رود. واحد اندازه‌گیری توان هم با وات مشخص می‌شود. البته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله راهنمای خرید آب مرکبات گیری را بخوانید.

مصرف برق

همزنی که توان بالاتری دارد، زودتر می‌تواند از عهده هم‌زدن و مخلوط‌کردن مواد برآید. البته مصرف برق بیشتری هم دارد. توان همزن‌های برقی معمولا در حدود ۳۰۰ وات برای موارد ساده و ۶۰۰ وات برای همزن‌های ایستاده است.

طراحی کلی همزن

علاوه بر توجه به دسته همزن برای راحت‌ قرارگرفتن آن در دست در حین کار، به طراحی بخش‌های دیگرش هم دقت کنید. طراحی باید طوری باشد که کارکردن با همزن از هر لحاظ ساده و آسان شود. مثلا اگر همزن به‌گونه‌ای ساخته شده باشد که بتوانید آن را درون ظرفی بزرگ بگذارید و خودتان دست به آن نزنید، خیلی راحت‌تر خواهید بود.

البته این نکته مخصوص همزن‌های معمولی است. همزن‌های ایستاده که نیازی به نگه‌داری در دست‌ها ندارند. اما به‌طور کلی، برای خرید همزن معمولی یا ایستاده به طراحی آن دقت کنید و ببینید که رفاه کافی را در هنگام استفاده در اختیارتان می‌گذارند یا خیر. بهترین راه برای تشخیص بهترین طراحی، این است که در هنگام خرید، همزن را به دست بگیرید و با آن کار کنید یا اگر همزن ایستاده است، کارکردن با آن را امتحان کنید.

جنس پایه‌های همزن

دقت کنید که پایه‌های همزن یعنی همان بخشی که با آن هم‌زدن مواد را انجام می‌دهید از چیست؟‌ بهتر است که جنس این بخش از وسیله از استیل ضدزنگ باشد. این جنس ماندگاری و دوام بیشتری دارد.

اما اگر حساس هستید و نمی‌خواهید که ظرفی که در آن مواد را هم می‌زنید، خط بیفتد، انتخاب‌های دیگری مانند پایه‌هایی با روکش سیلیکونی هم وجود دارد. به نظر می‌آید، تصمیم منطقی، همان انتخاب همزنی با پایه‌هایی از استیل ضدزنگ باشد؛ چون شما می‌توانید هم‌زدن را در ظرفی انجام بدهید که ارزش زیادی ندارد و اگر خط بیفتد مشکلی پیش نخواهد آمد. یا اصلا این کار را در ظرفی پلاستیکی انجام بدهید.

از دست ندهید
راهنمای خرید ترازو + بررسی و معرفی انواع ترازو وزن‌کشی قدیمی و دیجیتال

محفظه نگهداری سيم

در برخی از همزن‌‌های برقی، محفظه‌ای در پشت دستگاه تعبيه شده است که شما می‌توانيد سيم دستگاه را جمع کنيد و در آن قرار دهيد. در اين صورت در هنگام حمل و جابجايی دستگاه، سيم آن برای شما ايجاد مزاحمت نخواهد کرد.

تعداد تیغه‌های همزن برقی

تيغه‌ها يا همان سری‌های همزن، انواع مختلفی دارند. همزن‌ برقی معمولا دارای تيغه‌های مختلفی هستند که هر کدام از آنها برای همزدن مواد خاصی کاربرد دارند.

به عنوان مثال سری خمير زن، سری تخم‌ مرغ‌ زن، سری ورز دهنده و سری همزن که کاربردهای متفاوتی دارند.  

جنس کاسه همزن برقی

این ویژگی مربوط به همزن‌‌های کاسه‌دار است. جنس کاسه در این همزن‌ها معمولا از پلاستیک یا استیل است. کاسه پلاستیکی به دلیل مواد اولیه تولید آن‌ها از مقاومت کمتری برخوردار بوده و به مرور ممکن است دچار خط و خش شده و مقداری از پلاستیک داخلی آنها کنده شود. از آنجایی که تهیه این ظرف‌ها مقداری دشوار خواهد بود ، پس ما همزن برقی با کاسه استیل را پیشنهاد می‌کنیم که هم در برابر ضربه مقاوم‌اند و هم از دوام و عمر بالاتری برخوردارند.

قابلیت شستشو

قابلیت شستشو برای همزن‌ برقی از آنجایی مهم است که این دستگاه‌ها مرتب دچار آلودگی یا آغشته به مواد غذای‌ هستند. هنگام خرید به این نکته توجه داشته باشید همزنی را انتخاب نمایید که قابلیت جداشدن و شستشوی راحت‌تری داشته باشد. امیدواریم در پایان از محتوای راهنمای خرید همزن برقی استفاده لازم را برده باشید. در پایان شایان ذکر است شما می‌توانید با ورود به بخش دسته همزن،خردکن در فروشگاه انتخاب سنتر به عنوان اولین مرکز تخصصی فروش آنلاین لوازم خانگی به بررسی انواع همزن برقی پرداخته و با کمترین هزینه بهترین همزن را خریداری نمایید و درب منزل خود تحویل بگیرد.

از دست ندهید
راهنمای خرید پلوپز برای تهیه یک برنج عالی و ایرانی + آشنایی با انواع پلوپز

برندهای معروف دنیا در زمینه همزن برقی کدامند؟

اگر بخواهیم تعدادی از برندهای معروف در حوزه تولید و فروش همزن‌های برقی ساده و ایستاده را معرفی کنیم به فهرست زیر می‌رسیم:

  • برند بوش
  • کِنوود
  • آ.اِ.گِ(AEG)
  • کوئیزین‌آرت
  • اِسمِگ
  • راسل هابز
  • بلک‌ اند دِکِر
  • براون

سخن پایانی

شما در این مقاله با همزن برقی آشنا شدید. همچنین از نکات مهم هنگام خرید معروفترین برندهای آن آگاه شدید. اگر سوال یا نظری دارید آن را در کامنت مطرح کنید تا در اسرع وقت توسط ما جواب داده شود.

سوالات متداول

تفاوت همزن برقی و مخلوط کن در چیست؟

همزن های برقی می توانند با سرعت مختلف تنظیم شوند ولی مخلوط کن ها این ویژگی را ندارند. همچنین مخلوط کن ها تیغه مخصوصی برای ورز دادن خمیر، بریدن و تکه تکه کردن مواد ندارد ولی همه این موارد در همزن های برقی وجود دارد.

قیمت انواع همزن برقی چند است؟

قیمت انواع همزن برقی به عوامل متعددی همچون برند شرکت سازنده، نوع همزن، توان، تعداد سری، کاسه دار بودن یا بدون کاسه بودن، سرعت موتور، تولید صدا و … بستگی دارد، اما در حالت کلی رنج قیمت انواع همزن برقی از 100 هزار تومان تا 5 میلیون تومان می باشد

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا